Temelín : Druhý blok JE Temelín po opravě obnovil výrobu elektřiny ... : Infocentrum je temelín, vysoký hrádek.. The adjacent castle vysoký hrádek serves as an information centre. První písemná zmínka se datuje k roku 1381, název vznikl temelín připadl neznašovskému panství, jehož součástí byl až do poloviny 19. Temelín nuclear power station, one of the two czech nuclear power plants, is located outside the village. It has about 800 inhabitants. Technici mění na odstaveném prvním bloku jaderné elektrárny temelín dva separátory.

An outdated #nuclear reactor design, put together by companies from different working cultures, is a sure recipe for je to přesně 20 let, kdy byl poprvé spuštěn reaktor prvního bloku je #temelín. Dnes ráno byl nastartován druhý blok jaderné elektrárny temelín. Gmina w czechach południowych, republika czeska. Fakta o dnešních i plánovaných reaktorech, těžbě uranu a jaderných odpadech i o naší domnělé závislosti na elektřině z atomu a možnostech řešení. Analýza vychýlení ložiskového štítuv turbosoustrojí v jaderné elektrárně temelín.

Jaderná elektrárna Temelín - Novinky.cz
Jaderná elektrárna Temelín - Novinky.cz from im.novinky.cz
Jaderná elektrárna temelín se rozhodla příští čtvrtek začít s úpravou kondenzátoru druhého bloku elektrárny. In the context of these steps, the commissioning of the temelín nuclear power plant is nearing its final stage. Jump to navigation jump to search. Проверьте 'temelín' перевод на английский. Смотрите примеры перевода temelín в предложениях, слушайте (9) it must also give weight to the fact that the authorisation granted to the temelín facility by the czech authorities was granted in accordance with the standards established by. Temelín nuclear power station, one of the two czech nuclear power plants, is located outside the village. Jaderná elektrárna temelín, abbreviation jete) is located near temelín, a small village in the czech republic. Spadly stožáry, jež patří firmě čeps, která zajišťuje provoz přenosové soustavy.

Groß temelin ) to gmina i wieś w powiecie české budějovice w południowoczeskim kraju republiki czeskiej.

Postupem čas se nám podařilo vylepšovat provoz elektrárny a zvýšit její. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem temelín, které hledáte. Villages of březí u týna nad vltavou, knín, kočín, křtěnov, lhota pod horami, litoradlice, podhájí, sedlec. Temelín nuclear power station, one of the two czech nuclear power plants, is located outside the village. Jaderná elektrárna temelín se rozhodla příští čtvrtek začít s úpravou kondenzátoru druhého bloku elektrárny. Spadly stožáry, jež patří firmě čeps, která zajišťuje provoz přenosové soustavy. Проверьте 'temelín' перевод на английский. Gmina w czechach południowych, republika czeska. Temelín, bis 1914 velký temelín ist eine gemeinde in tschechien. Temelín nuclear power station (czech: Dnes ráno byl nastartován druhý blok jaderné elektrárny temelín. A má vůbec smysl upřednostňovat nějaké zdroje a jiné zcela odmítat? Seit oktober 2000 im… …

The adjacent castle vysoký hrádek serves as an information centre. Stojí v obci temelín v jihočeském kraji, v okrese české budějovice. Groß temelin ) je obec a obec v okrese české budějovice v jihočeském kraji v české republice. Měli bychom se snažit o energetickou soběstačnost? Temelín, bis 1914 velký temelín ist eine gemeinde in tschechien.

V Temelíně zavezli palivo do reaktoru, začnou zkoušky ...
V Temelíně zavezli palivo do reaktoru, začnou zkoušky ... from atominfo.cz
Ta začne v závěru března a v těchto dnech dokončili energetici návoz čerstvého paliva. Má se dostavět jaderná elektrárna temelín? Startuje jahodová sezona, samosběr začne nejdříve za týden. A má vůbec smysl upřednostňovat nějaké zdroje a jiné zcela odmítat? Baubeginn 1983, arbeitet mit zwei druckwasserreaktoren des sowjetischen typs wwer 1000 à 918 mw, nach empfehlungen der ieao umgerüstet ; Jaderná elektrárna temelín, obecně často nazývaná temelín (zkratkou jete, někdy také ete nebo jet), je elektrárna s největším instalovaným výkonem v česku. Jump to navigation jump to search. In the context of these steps, the commissioning of the temelín nuclear power plant is nearing its final stage.

Bouře a silný vítr způsobily pád tří stožárů linky velmi vysokého napětí, která spojuje temelín a rozvodnou stanici kočín.

Možná hledáte temelin nebo temelin. Odborníci se v pravidelné anketě. Sie liegt 25 km nordwestlich von budweis und gehört zum okres české budějovice. Analýza vychýlení ložiskového štítuv turbosoustrojí v jaderné elektrárně temelín. A má vůbec smysl upřednostňovat nějaké zdroje a jiné zcela odmítat? Groß temelin) is a village in south bohemian region, czech republic. Jméno obce zřejmě vzniklo z doloženého osobního jména temel (či temele) (ves byla patrně temelovým vlastnictvím). An outdated #nuclear reactor design, put together by companies from different working cultures, is a sure recipe for je to přesně 20 let, kdy byl poprvé spuštěn reaktor prvního bloku je #temelín. Gmina w czechach południowych, republika czeska. Проверьте 'temelín' перевод на английский. Bouře a silný vítr způsobily pád tří stožárů linky velmi vysokého napětí, která spojuje temelín a rozvodnou stanici kočín. Přečtěte si o tématu temelín. Obec v jihočeském kraji, česká republika.

Temelín, bis 1914 velký temelín ist eine gemeinde in tschechien. Jméno obce zřejmě vzniklo z doloženého osobního jména temel (či temele) (ves byla patrně temelovým vlastnictvím). Obec tvoří 10 místních částí, leží 6 km jihozápadně od týna nad vltavou. Groß temelin) is a village in south bohemian region, czech republic. An outdated #nuclear reactor design, put together by companies from different working cultures, is a sure recipe for je to přesně 20 let, kdy byl poprvé spuštěn reaktor prvního bloku je #temelín.

ČEZ cancels Temelín tender after government says no to ...
ČEZ cancels Temelín tender after government says no to ... from img.radio.cz
Смотрите примеры перевода temelín в предложениях, слушайте (9) it must also give weight to the fact that the authorisation granted to the temelín facility by the czech authorities was granted in accordance with the standards established by. Temelín von mapcarta, die freie karte. Spadly stožáry, jež patří firmě čeps, která zajišťuje provoz přenosové soustavy. Název obce je znám především díky blízké jaderné elektrárně, která převzala její jméno. Central nuclear de temelín (es); Přečtěte si o tématu temelín. Má se dostavět jaderná elektrárna temelín? Temelín npp is owned by čez group, which employs 1000 workers at this site.

Temelín.cz přináší nezávislé informace o jaderné energetice u nás i ve světě, jaké v běžných médiích nezískáte.

Проверьте 'temelín' перевод на английский. Bekannt ist der ort vor allem durch das kernkraftwerk temelín. Seit oktober 2000 im… … Technici mění na odstaveném prvním bloku jaderné elektrárny temelín dva separátory. Do jaderné elektrárny temelín dovezli zhruba 25 tun paliva, které se nahradí při plánované odstávce prvního bloku. Das kernkraftwerk temelín (tschechisch jaderná elektrárna temelín, kurz offiziell jete, selten jet oder ete), während der planungen lange als kernkraftwerk malovice aufgrund der damals noch nicht eindeutigen standortfrage bezeichnet. Fakta o dnešních i plánovaných reaktorech, těžbě uranu a jaderných odpadech i o naší domnělé závislosti na elektřině z atomu a možnostech řešení. Перевод контекст temelín c английский на русский от reverso context: Přečtěte si o tématu temelín. Groß temelin) is a village in south bohemian region, czech republic. Jaderná elektrárna temelín odstavila v noci na včerejšek kvůli následkům bouře ii. Temelín nuclear power station, one of the two czech nuclear power plants, is located outside the village. Zařízení se nachází v nejaderné části a napomáhá k ochlazení v procesu produkce, čímž zvyšuje svůj výkon.